این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

انتصاب دبیر علمی و دبیر اجرایی هشتمین کنگره دانشجویی پژوهشی منطقه جنوب غرب کشور(منطقه 4 آمایشی) و دومین کنگره داخلی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شوشتر

ارسال شده در تاریخ :

به گزارش روابط عمومی کمیته تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی شوشتر طی حکمی از سوی دکتر مجتبی کلانتر، ریاست دانشکده علوم پزشکی شوشتر، خانم ساغر کریم زاده، دانشجوی ترم 7 رشته ی علوم تغذیه و دبیر کمیته تحقیقات و فناوری ، به عنوان دبیر علمی و آقای محسن منجزی، دانشجوی ترم 4 رشته ی پرستاری ، به عنوان دبیراجرایی هشتمین کنگره دانشجویی پژوهشی منطقه جنوب غرب کشور(منطقه 4 آمایشی) و دومین کنگره داخلی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شوشتر منصوب گردیدند.

دریافت گواهینامه

فایل های مورد نیاز

دستور العمل مقاله فارسی

دستور العمل مقاله انگلیسی

راهنمای نگارش و تعهد نامه

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)