این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

قابل توجه پژوهشگرانی که مقالاتشان به عنوان سخنرانی و پوستر پذیرفته شده است .

ارسال شده در تاریخ :
قابل توجه پژوهشگرانی که مقالاتشان به عنوان سخنرانی و پوستر پذیرفته شده است .

با سلام

به استحضار پژوهشگرانی که مقالاتشان به عنوان سخنرانی و پوستر پذیرفته شده است دقت نمایند که جهت ارایه هر مورد نکات مشروح را مبذول فرمایند .

۱: قابل توجه پژوهشگران پذیرفته شده در بخش سخنرانی :

تمامی پژوهشگران مذکور یک فایل powr point  چند اسلایدی شامل قسمت های مهم مقاله اعم از : ( ۱ مقدمه / ۲- روش کار به طور کامل / ۳- یافته ها / ۴- بحث و نتیجه گیری  ) در قالب ارایه ای با مدت زمان حداکثر ۱۰ دقیقه تهیه کنند و تا تاریخ ۳۰ بهمن ۱۴۰۱  در پیامرسان های بله و تلگرام ( @confshoushtar8 ) برای شماره ۰۹۳۵۵۴۲۱۳۰۳ ارسال فرمایند .

لازم به ذکر است که تمامی پژوهشگران فایل مذکور را در روز کنگره بر روی یک فلش همراه داشته باشند .

۲: قابل توجه پژوهشگران ‌پذیرفته شده در بخش پوستر :

پژوهشگران مذکور فایل خام پوستر را از سایت و یا کانال تلگرام کنگره دانلود  و همچین اطلاعات قسمت های مختلف را تکمیل نمایند . در قسمت بالای سمت راست پوستر ؛ لوگوی دانشکده محل تحصیل یا محل کار درج شود

پوستر به صورت عمودی در ابعاد ۹۰*۷۰  به صورت چاپ شده همراه داشته باشند .

لازم به ذکر است که پژوهشگران  جداول و نموداهای مقاله خود را در پوستر درج نمایند همچنین مجاز به تغییر رنگ اندازه و قالب پوستر می باشند .

روابط عمومی هشتمین کنگره ی دانشجویی پژوهشی منطقه ی جنوب غرب کشور(منطقه ی آمایشی 4) و دومین همایش داخلی دانشکده ی علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شوشتر

دریافت گواهینامه

فایل های مورد نیاز

دستور العمل مقاله فارسی

دستور العمل مقاله انگلیسی

راهنمای نگارش و تعهد نامه

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)